Catfarma ofereix els seus serveis exclusius per al sector farmacèutic, a través de quatre grans àrees de negoci: Venda i instal·lació de programari i material informàtic, assistència tècnica, web i comerç electrònic i cursos formatius.

Disposem de diverses línies telefòniques dedicades exclusivament a recollir avisos de servei tècnic i web, així com consultes de Nixfarma

El nostre departament comercial l´assessorarà sobre quines són les necessitats informàtiques que millor s´adapten a les necessitats del seu negoci

Venda i instal·lació de material informàtic

Productes de primeres marques a nivell de maquinari. Analitzant, constantment, les noves tecnologies per tal d´aplicar, realment, les que millorin el rendiment de la farmàcia.

més informació

Assistència i Servei Tècnic

El nostre departament tècnic està format per professionals totalment qualificats a nivell tècnic, amb absolut domini del programa de gestió Nixfarma. La nostra filosofia és ser el més resolutiu possible.

més informació

Projectes web i comerç electrònic

Som distribuidors Evolufarma, solució web que inclou tot el necessari per implantar el seu projectes web i comerç electrònic amb la millor qualitat. També posicionament web SEO.

més informació

Cursos Formatius

Destinats a totes aquelles farmàcies que desitgen formació del programa Nixfarma. Gran varietat de cursos per conèixer en profunditat la nostra eina de treball i així millorar la gestió, el màrqueting… tot allò que faci més fàcil la seva feina.

més informació

Gestió i màrqueting farmacèutics

Disposar d´un bon programa i material informàtic, ens ajudarà a tenir una gestió àgil i dinàmica. Disposar d´un servei tècnic ràpid i eficaç, solucionarà molts dubtes en el dia a dia, però si no tenim un complet coneixement sobre la gestió d´estocs, la fidelització dels nostres clients, tècniques de venda creuada, etc. el nostre negoci pot veure afectat negativament.

més informació