CATFARMA completa l’oferta tecnològica aplica a les oficines de farmàcia amb serveis i productes de marques de garantia per millorar l’experiència de venda del seu negoci.

Gestió d'Efectiu

La gestió de l’efectiu és un problema complex i delicat per a les farmàcies. Amb CashInfinity tindrà a disposició un calaix automàtic que resol la gestió d’efectiu de forma ràpida i senzilla. Oblidi’s de quadrar la caixa al final de la jornada.

més informació

Puletiq, etiqueta electrònica

És un sistema de gestió electrònica de preus, per mitjà de tecnologies d`emissió / recepció, que reemplaça les etiquetes tradicionals de paper per etiquetes electròniques que es col·loquen en les prestatgeries de la sala de vendes de la farmàcia i totalment integrat amb el programa Nixfarma.
Puletiq, és una solució que actua directament sobre el seu compte de resultats, ja que augmenta els seus ingressos i redueix les seves despeses. A més en ser una inversió en tecnologia, s`amortitza en 5 anys, amb un estalvi fiscal del 35 % del total de la inversió i amb els desgravaments fiscals existents per a les inversions en Tecnologia de la informació.

més informació

Termòmetre Automàtic

Els termòmetres automàtics són la sol·lució moderna per la supervisió dels valors de temperatura de la nevera i a intervals ajustables.

Les medicions desades es poden avaluar en qualsevol moment i lloc amb un smartphone, tableta o PC connectat a internet. Les alarmes és notifiquen immediatament per correu electrònic, SMS o per notificacions al mòbil.

més informació

Marketing Farmacèutic

A CATFARMA portem més enllà la gestió de dades de la seva oficina de farmàcia. Gestionem accions de màrqueting dirigides a millorar aspectes funcionals del seu negoci.

més informació

Incentius

Aplicació innovadora que aporta un nivell extra en la gestió de la seva farmàcia. El seu objectiu és definir una estratègia de vendes per convertir la dispensació PASSIVA en una dispensació ACTIVA. Els incentius només es donen sobre la venda nova que aporti el personal de la farmàcia, garantint el marge final de negoci.

més informació

Entorn Digital

CATFARMA posa a la seva disposició totes les solucions per garantir la presència de la seva farmàcia a Internet, des del projecte web a la implantació del comerç online.

Sabem de la importància d’estar presents al món virtual, Aconsegueixi nous clients, fidelitzi i augmenti les seves vendes obrint la seva farmàcia a la xarxa.

més informació

Videovigilància

Protegeixi’s de robatoris i furts, i vetlli en tot moment pel correcte funcionament del seu negoci amb els nostres sistemes de videovigilància. Tenim una solució a la mida de la seva oficina de farmàcia.

més informació