CATFARMA com empresa de solucions tecnològiques per a la farmàcia del segle XXI, disposem d’eines pròpies i exclusives que ens diferencia, entre aquest serveis destaquem els Butlletins, CatVIRTUAL, Aules Obertes, CatSOFTWARE, CatSECURE o CatRECICLATGE:

Butlletins

Setmanalment enviem als nostres clients un butlletí divulgatiu on expliquem com fer un ús productiu de Nixfarma, mitjançant breus tutorials per utilitzar eines i funcionalitats útils per a la gestió empresarial de diferents àrees de la gestió de l’oficina de farmàcia.

Es tracta d’una eina amb molta bona acceptació entre els nostres clients, resultat de la nostra voluntat continuada d’escoltar-los i oferir un servei de qualitat a la seva mida

vull veure els butlletins

Formació Continua

A CATFARMA tenim en compte el paper de l’usuari final del software de gestió Nixfarma. Per això organitzem regularment Aules Obertes i Sessions Formatives sobre l’us i noves funcions del programa Nixfarma, i on també estudiem de primer grau l’opinió dels nostres clientes.

vull veure el calendari

CatVIRTUAL

CatVIRTUAL és un sistema de seguretat que li permetrà continuar amb la venda de productes a la seva farmàcia en cas de problema amb el seu servidor.

Oblidi’s de no tenir preus i de no poder dispensar la recepta electrònica quan el seu servidor no arrenqui o deixi de funcionar.

més informació

CatSECURE

Ès un sistema de control realitzat per CATFARMA sobre la farmàcia que permetrà al client mantenir al dia el seu sistema informàtic i garantir que la seva oficina de farmàcia treballi de manera segura i actualizada.

A més, mensualment el client rebrà la informació bàsica necessària per saber l’estat del seu negoci i una comparativa amb l’any anterior per analitzar resultats.

més informació

CatSOFTWARE

CatSOFTWARE son aplicacions exclusives desenvolupades per CATFARMA i integrades amb Nixfarma amb la finalitat de que disposi de les eines necessàries perquè pugui obtenir informació precisa per a la presa de decisions estratègiques.

més informació

CatRECICLATGE

Invertir temps en formació li suposarà en el futur un augment del rendiment i productivitat del seu negoci.

Oferim un servei d’auditoria personalitzada a farmàcies sobre l’ús de Nixfarma, per dissenyar un pla de formació específic sobre les àrees del programa on s’hagin detectat carències de coneixement, funcionalitats no utilitzades o noves aplicacions.

més informació