Som un empresa de serveis i assessoria informàtica exclusius per a oficines de farmàcia amb una experiència de més de 20 anys en el sector.

 

CATFARMA li ofereix la solució integral a totes les necessitats tecnològiques per a la gestió de la seva oficina de farmàcia. Analitzem i oferim les solucions òptimes per a cada necessitat mitjançant les eines de gestió de la informació i comunicació oportunes que li ajudaran a consolidar el creixement del seu negoci i aconseguir l’èxit de la seva empresa.

El nostre principal objectiu és establir un marc de confiança amb els nostres clients aportant solucions i convertint-nos en el seu partner tecnològic.

Com a distribuïdors oficials de Nixfarma tenim un absolut domini del software de gestió i la tecnologia que l’envolta.

 

CATFARMA ofereix els seus serveis, exclusius per al sector farmacèutic, a través de quatre grans àrees de negoci:

Nixfarma com a programa de gestió

Nixfarma és la solució especialitzada amb la línia de productes més evolucionats per a rendibilitzar i facilitar la gestió diària i empresarial de la seva farmàcia, independentment de la seva ubicació geogràfica, nucli urbà, tipologia de client, volum de negoci, temporalitat, etc.

vull més informació

Catfarma Serveis

CATFARMA com empresa de solucions tecnològiques per a la farmàcia del segle XXI, disposem d’eines pròpies i exclusives que ens diferencia, entre aquest serveis destaquem els Butlletins, CatVIRTUAL, Aules Obertes, CatSOFTWARE, CatSECURE o CatRECICLATGE.

Veure els Catfarma Serveis

Serveis Integrals

CATFARMA completa l’oferta tecnològica aplicada a les oficines de farmàcia amb serveis i productes de marques de garantia per millorar l’experiència de venda del seu negoci a través de Marketing Farmacèutic, Incentius, Entorn Digital, Videovigilància o Gestió d’Efectiu.

Veure els serveis integrals

Hardware i Manteniment

Oferim a tots els nostres clients unitats principals, perifèrics i material per xarxes de primeres marques per garantir el millor rendiment de la seva oficina de farmàcia segons les seves necessitats.

vull demanar informació